Marokkaanse Arganolie

Arganolie is het natuurlijke middel voor een mooie, gezonde en strakkere huid √

Over Ons

Welkom op onze website! Waar we ons specialiseren in alleen de beste premium arganolieproducten die er bestaan. We willen graag onze klanten blij maken met producten van hoge kwaliteit, natuurlijk tegen een goede prijs.

Wat is Arganolie?

Voordat je onze premium producten koopt, wil je natuurlijk weten wat arganolie precies is. Arganolie is een plantaardige olie die afkomstig is van de vrucht van de arganboom, de Argania Spinosa. Deze boom komt van nature alleen voor in Marokko. De boom waar deze vrucht aan hangt wordt ook wel ‘de boom der schoonheid’ genoemd. Qua uiterlijk kan je de vruchten het beste vergelijken met olijven. De vruchten van de arganboom bevatten vruchtvlees en in het midden een harde noot. Het vruchtvlees is niet eetbaar voor de mens. De arganolie zelf wordt gewonnen vanuit de pitten die in de noot zitten. Eén noot kan tot drie amandelvormige pitten bevatten.

Een bijnaam van arganolie is ook wel vloeibaar Marokkaans goud. Dit komt doordat arganolie een zeldzame olie is, het wordt gebruikt voor medische doeleinden, beautyproducten of in culinaire gerechten, zoals je die op onze site kunt aanschaffen. De premium status van arganolie is voornamelijk afkomstig van het feit dat de vrucht zeldzaam, dat de vruchten handmatig worden geoogst en dat de productie van vrucht naar olie een duur proces is.

Marokkaans goud

De titel Marokkaans goud heeft in onze ogen niet alleen te maken met de zeldzaamheid van de arganolie, maar ook vanwege zijn positieve effecten op elk huidtype, dankzij de bijzondere samenstelling van de olie.

Door een combinatie van antioxidanten en vitamine E zorgt arganolie voor een herstellend vermogen van de huid, ook wel een natuurlijke vorm van anti-aging genoemd. Ook een droge huid heeft veel baat bij arganolie.

Marokkaansearganolie.nl is opgericht omdat wij willen dat iedereen kan genieten van een mooie en gezonde huid. Al onze pure arganolie producten zijn daarbij voorzien van het strenge EcoCert keurmerk. Dit wil zeggen dat onze producten 100% pure arganolie bevatten en dat het hele proces biologisch verloopt. Arganolie met dit keurmerk wordt daarnaast geoogst door vrouwencollectieven, kleine organisaties die met behulp van de overheid zijn opgezet om de vrouwen in Marokko met financiële steun te kunnen helpen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.